Wednesday 16 January 2013

Samsung T240 24"os LCD monitor Full HD 1920*1200 - Jelenlegi ára: 9 500 Ft


Eladó Samsung T240  24-es hibás monitor . laptopra váltás miatt most már megválok tőle!  
Tartozék csak a tápkábel!
csere érdekelhet akár monitor is édesanyámnak kellene egy minimum 19-es jó állapotú.
történet:
Használtan vettem kis hibával ( a képernyő jobb részén fehér csíkok voltak) elvittem szerelőhöz gondoltam megcsináltatom és szupi kis monitor lesz, de sajnos nem így lett!
 Az első szerelő szétszedte majd visszaadta avval hogy ő nem tudja megcsinálni. A második azt mondta valami spéci szalagkábelt kell megcsinálni rajta mert el van szakadva állítólag helytelen szétszedés miatt ( de ez csak feltételezés... lehet típushiba is), de drága lenne így abba maradtunk majd... na most már nem fog kelleni és a szerelő is azt kérte tüntessem el onnan.
 A kijelző ép szép állapotú,  jelenleg a képeken látható állapotban van!! A bal felső sarkán van egy kis repedés a képeken lehet látni!
Nem zsákbamacska minden a leírtak szerint! - mindenröl informálom a vevöt amit tudok !!!!
A monitor mögött lévő 22"-os is eladó a termékeim közt megtalálod!
 A termékre nincs garancia mivel hibás ha valaki licitál vegye is meg nem szeretnék még egy olyat hogy mégse kell vagy hogy ja hogy ez hibás! Mindenképp két napot várok csak arra hogy felvegye az illető velem a kapcsolatot ha ezt csak késöbb olvasod el az a te hibád!!!!!
A talpa is megvan!
Elsősorban pénzre lenne szükségem de meghalgatok cserét is.....
Kérdezz inkább mint tévesen licitálj!!!!
Licitet nem törlök!! "TÉVES NYERTES" megkapja a negatívot!
Gari nincs az apró betűre hivatkozva!!!
Utánvét nincs ! Posta a díjszabás szerint!! -és a vevő felelőségére!   Személyes átvétel megoldható Cegléden!!!
Apró betű:
Ha a terméklapon nem szerepel a garancia akkor nincs! - Hogy van-e erre jogszabály abba nem vagyok biztos, de az a lényeg személyes átvétel esetén lehet mondani mégse kell DE CSAK AKKOR! Ha a termék hibás sérült vagy hiányos azt minden esetben feltüntetem és a legjobb tudásom szerint hirdetem meg! Hibás, sérült termékre annyi garanciát vállalok hogy tuti hibás, sérült vagy hiányos mást nem..... . ezeket személyes átvételnél akkor veszem vissza ha nem vagy biztos ez kell neked alkatrésznek ha csak kísérletezni szeretnél vele és rájössz mégis rossz - mint ahogy leírtam- akkor nem veszem vissza vagy legfeljebb negatívval!
Nem kívánok átverni senkit - sajnos tudom milyen az, már jártam így és nem kevés pénzembe került : -(  
Aki licitál kérem ne utána olvassa el mert akkor már kellemetlen!!!!
Aki nem veszi fel a kapcsolatot velem e-mailba az ne is várja el, hogy megtörténjen az adásvétel ez egy internetes oldal így szeretem az interneten bonyolítani az üzletet (e-mail!!! ). Az e-mail olcsó és egyszerű! A telefon csak akkor kell ha személyesen találkozunk és esetleg nem találjuk egymást!!!
Nem kereskedő vagyok! - csupán megunt, nem használt vagy ismerőseim által feleslegessé vált termékektől próbálok úgy megszabadulni hogy némi pénz - akár csak töredéke is- visszajöjjön a valamikor belefektetett ősszegnek : -))
Utánvét nincs mert drága és bizonytalan az utalás egyszerű, de a legegyszerűbb a személyes átvétel!!
Ha valami nem tiszta akkor kérdezz inkább!!!


Jelenlegi ára: 9 500 Ft

Az aukció vége: 2013-01-20 17:10
. Samsung T240 24"os LCD monitor Full HD 1920*1200 - Jelenlegi ára: 9 500 Ft

0 comments:

Post a Comment