Tuesday 29 January 2013

ÚJ VALÓDI BŐR NŐI PÉNZTÁRCA - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


Méret: 7, 5 x 10 cm.
Anyaga: Valódi bőr
Pénztárca elosztása:
- 3 részes
Eredeti címkés.
Számlával.
Bármilyen kérdésed van írjál !!!
Nézd meg az oldalamon a többi pénztárcát is !!!
Táskáinkat, pénztárcáinkat raktárkészletről az utalás beérkezése napján azonnal postázzuk. Ezen kívűl 15 napos szállítási határidővel bármilyen az általunk forgalmazott márka termékeit leszállítjuk. Áraink a bolti árak alatt minimum -20% vannak kialakítva. Személyes átvételre Nyíregyházán van lehetőség. Minden termékünkhöz számlát adunk. Ha több terméket vásárol egy előre megbeszélt időn belül, kérésre összevárható és egy csomagban megoldható a postázás. Hivatalos és kiemelt forgalmazói vagyunk a fent felsorolt márkáknak!
Garancia: A Vaterán vásárolt termékekre ugyanazok a garanciák vonatkoznak, mint ha offline vásároltad volna. Mivel vásárlás előtt nem tudod a valóságban megnézni a terméket, hiszen annak csak a képe és leírása áll rendelkezésre, az átvétel után 8 napon belül visszaküldheted a terméket, amit nekünk kötelességünk visszavenni és a teljes árat visszaadni.
(A szállítási költség ebbe nem tartozik bele, tehát azt a vevő állja. )
 
Szállítási címnek olyan címet adj meg, ahol napközben át tudja venni valaki a csomagodat. Ennek nem feltétlenül kell megegyeznie a számlázási névvel és címmel. Ha több terméket vásárol egy előre megbeszélt időn belül, kérésre összevárható és egy csomagban megoldható a postázás.
  ÚJ !     GLS FUTÁRSZOLGÁLAT UTÁNVÉTES FIZETÉS 24 ÓRÁN BELÜLI KISZÁLLÍTÁSSAL   ÚJ!
 
 - A rendelt terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a terméket az expediálástól számítva egy napon belül kézbesítjük. Az expediálás pillanatában az e-mail címére elküldünk minden információt, beleértve a csomag számát is, amivel ellenőrizheti épp hol utazik a csomagja, a GLS online rendszerében.
- Abban az esetben, ha a futár nem éri Önt el a megadott címen, a csomag a GLS depójába kerül, és a postaládába Ön kap egy értesítést, valamint egy telefonszámot, melyen megbeszélhetik, mikor érik Önt el .
- A GLS futárszolgálat által kézbesített termék árát a futárnak kell kifizetnie, ha az utánvéttel fizetési módot választotta, ha a banki utalás fizetési módot választotta, akkor a fizetés banki utalással történik.
                                                                                              
                                                      
 
 


Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2013-02-18 20:45
. ÚJ VALÓDI BŐR NŐI PÉNZTÁRCA - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 comments:

Post a Comment