Tuesday 15 January 2013

Eheim Jäger 50W Thermostat automata vízmelegítő - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

ÚJ !
Eheim Jäger 50W Thermostat automata vízmelegítő (J-3612010)
A JÄGER akváriumfűtők a legmodernebb technológiával készülnek, szigorú minőségi ellenőrzés mellett.
- Hő és ütésálló laboratóriumi üveg burkolatának köszönhetően kiemelkedően biztonságos. Az üveg nagy tisztaságú, szennyeződésektől mentes, ellenáll minden féle kémiai és biológiai anyagnak, és a hirtelen hőmérsékletváltozásnak (vízcsere esetén).
- A kívánt hőmérséklet 0, 5°C pontossággal állítható be 18-34°C között, szükség esetén +/- 2°C-kal egyszerűen módosítható a beállított hőfok.
- Egyenletes hőleadást biztosít, a működést ellenőrző lámpa mutatja.
- Teljesen alámeríthető (akár fektetve is elhelyezhető), túlhevülés ellen védett. Édesvizi és tengeri akváriumban egyaránt használható.
A JÄGER akváriumfűtők a legmodernebb technológiával készülnek, szigorú minőségi ellenőrzés mellett.  
Hő és ütésálló laboratóriumi üveg burkolatának köszönhetően kiemelkedően biztonságos. Az üveg nagy tisztaságú, szennyeződésektől mentes, ellenáll minden féle kémiai és biológiai anyagnak, és a hirtelen hőmérsékletváltozásnak (vízcsere esetén).  
A kívánt hőmérséklet 0, 5°C pontossággal állítható be 18-34°C között, szükség esetén +/- 2°C-kal egyszerűen módosítható a beállított hőfok.  
ÄGER 50 akváriumi fűtő - 50W technikai adatai:
Teljesítmény: 50 Watt
Fűtő hossza: 243 mm
Átmérő: 24. 5 mm
25-60 literes akváriumokhoz ajánlott
Az akváriumfűtőt csak 230V-os hálózatról szabad működtetni. A vízből kivett fűtőt nem szabad bekapcsolni. Kérjük, ne használjon sérült fűtőt, vagy olyat, amelyiknek a csatlakozó vezetéke meghibásodott. Érintésvédelmi okokból a csatlakozó vezetéket sem kicserélni, sem javítani nem szabad, a vezeték esetleges sérülése esetén az egész fűtőt ki kell cserélni!
Figyelem: Vízbenyúlás előtt mindig feltétlenül áramtalanítsa az akváriumban levő összes elektromos felszerelést! Ha a fűtőt közvetlenül a kikapcsolás után veszi ki a vízből, kézbevételkor kérjük legyen óvatos, mivel a fűtő még néhány percig forró lehet.



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2013-02-02 15:27
. Eheim Jäger 50W Thermostat automata vízmelegítő - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 comments:

Post a Comment