Thursday 22 November 2012

Body Slimmer!Shukanger!Cellulitis elleni gép!Legúj - Jelenlegi ára: 3 790 Ft


ÚJ!      ÚJ!      ÚJ!
LEGÚJABB!
Shukanger!
BODY SLIMMER!
SKE-166
CELLULITIS ELLENI MASZÍROZÓ KIS GÉP!
MINDENHOVÁ MAGADDAL VIHETED:
üdülés, munkahely, stb.     
HATÁSOS CeLLULES KEZELÉS, AZ OTTHONODBAN
A narancsbőr megjelenésekor a legtöbben gyorsan sportolni, vagy diétázni kezdenek, de az erőltetett mozgás, a fokozott izomláz csak tovább növeli a szervezet elsavasodását, vagyis még tovább erősíti a narancsbőrösödést.  De kár aggódni! Az ördögi körből van kiút A body slimmer különösen hatékony a cellulitisz ellen, mert bár a kezelés végén enyhe izomláz szerű fájdalmat érzünk, tejsav mégsem képződik. (Ezért ajánlott az edzés szoptatós kismamáknak is. ) A vibrációs tréninggel nem fordulhat elő, ami a hagyományos edzésformákkal igen, hogy az edzés eredménytelen marad.  Kétfokozatban szabályozható erősség, az első napokban inkább az 1-es (szoktató ) fokozat ajánlott, de igazán látványos eredményt a 2-es fokozat rendszeres használatával érhetünk el.  A kezelt felületen, fokozza az anyagcserét és ezzel stimulálja a zsírégető enzimek működését, ami elengedhetetlenűl fontos a zsírgöböcskék eltüntetéséhez. A vibrációs kezelés jótékony hatással van a hormonháztartásra, így segít a fogyás-hízás, vagyis a jojo-effektus elkerülésében. A súlyingadozás miatti cellulit és bőrgyengeség sem alakul ki, illetve látványosan csökken.
MÜNKÖDÉSE EGYSZERŰ
Mindennapos használata 3hét alatt látható eredményt produkál, csökkenti a zsírszövet mennyiségét és megerősíti a bőr alatti kötőszövetet is. Mindezek alapján cellulit csökkenés várható.  Ez az edzés forma nemcsak rendkívül gyors és hatékony, de zsírégető kezelésként és anatómiai tényezők eredményeként kialakuló cellulit megelőzésére is eredményesen használható.  Az eszköz beépített akkumulátorral rendelkezik, melyet 220v- töltővel tölthetünk fel (csomagban).  Használatához javasolt, bőrsemleges masszírozó zselé vagy krém.
 
CSAPD LE, FIX ÁRAS, AZONNAL VIHETED, NEM KELL MEGVÁRNI AZ AUKCIÓ VÉGÉT!
NÁLAM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TALÁLSZ
AJÁNDÉKOKAT!!!
MINDENT EGY HELYEN,
EGY CSOMAGBAN,
EGY POSTAKÖLTSÉGGEL!
MI ÍGY SPÓROLUNK!
Nézz körül nálam sok jó termék közül válogathatsz!
SZINTE MINDEN NAP TÖLTÖK FEL ÚJ TERMÉKET!
Kérlek kizárólag e-mailben beszéljük meg a részleteket!  
A postázás: hétfőtől-csütörtökig.
A pénz beérkezésétől számított 48 órán belül tudok postázni.
Személyes átvételre nincs lehetőség!
Vásárlás menete:
Az aukció zárását / a vásárlást követően, Ön egy automatikus e-mailben megkapja az elérhetőségemet, amely a vásárláshoz és a kapcsolattartáshoz szükséges összes információt tartalmazza. (e-mail cím, bankszámlaszám)
Ezt az e-mailt a Vatera / Teszvesz automatikusan küldi a vásárlást követően 30 percen belül!
Kérem csak az üsse le a terméket, aki a fenti feltételeket elfogadja.



Jelenlegi ára: 3 790 Ft

Az aukció vége: 2012-11-30 01:39
. Body Slimmer!Shukanger!Cellulitis elleni gép!Legúj - Jelenlegi ára: 3 790 Ft

0 comments:

Post a Comment