Wednesday 28 November 2012

Bonell rugós matrac 80*200 cm - Jelenlegi ára: 1 Ft

80x200as ágyba, vagy két darabot összetéve 160x200-as ágyba tehető.
Használt, de jó állapotú.
Mag kb 15 cm
Budapesten a Széll K. tértől 15 percre vehető át, (leütés másnapján) ált. hétköznapokon, de ha villámáron vásárolja meg, akkor Budapesten 3-4 hetes maximális átfutási idővel a házhozszállításban tudok segíteni, licit előtti egyeztetés tárgyát képezve. Villámáron vagy előzetesen megbeszélve, az alábbi településeken is átvehető, megadott helyen és időpontban: Budakeszi, Érd, Székesfehérvár, Törökbálint.
Ritkán: Veszprém, Martonvásár, Baracska, Tárnok, Kápolnásnyék, Velence, Sukoró, Pákozd, Szabadbattyán, Kőszárhegy, Polgárdi, Füle, Igar, Mezőszilas, Enying, Simontornya, Cece, Előszállás, Alsószentiván, Dunaföldvár, Solt, Kecskemét, Szeged, Gyömrő, Maglód, Mende, Sülysáp, Szentmártonkáta, stb. Egy meghatározott helyen szoktam átadni a terméket, ha ez nem felel meg, kérem mindig licit előtt érdeklődjön, hogy ne legyen gond ebből!
Hétvégén vidéken vehető át.
Ennél a terméknél a vételár, esetleg szállítási költség előre utalása szükséges!
Termékeim füst és állatmentes otthonból származnak.
Egyforintos aukciónál reklamáció nincs, akkor licitálj, ha ezt elfogadod! 200 Ft-alatt érte kell jönni, egyéb esetben máshol is tudunk találkozniKIZÁRÓLAG A LEÜTÉS ELŐTT MEGBESZÉLTEK SZERINT, aki nem egyeztet licit előtt, annak nem áll.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-12-17 07:38
. Bonell rugós matrac 80*200 cm - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment