Friday 28 December 2012

CUKORPASZTA, 150ml, utazáshoz ideális! - Jelenlegi ára: 1 250 Ft


Szőrtelenítés nyaraláskor? Ha te is azok közé tartozol akiknek szüksége lehet rá, itt az ideális megoldás! Kevesebb vagy egyáltalán nem jelentkezik irritáció, a bőrfelszínt nem károsítja, ezért nyaralás alatt is használhatod, persze utána a megfelelő fényvédelemről gondoskodni kell. 150ml, hogy a böröndödben ne foglaljon túl sok helyet, de elegendő legyen akár lábaid bársonyossá tételéhez is.
A pasztáról:
A pasztát kézzel tudod felkenni és egyből le is tépni, többször is vissza lehet menniugyanarra a területre, ha elsőre nem szedi ki az összeset. 2-3 ismétlés kell  általábanahhoz hogy az összes szőrszálat kihozza. Viszont ez a verzió csaknem fájdalommentes, mivelfelkenésnél egyúttal masszírozod is a területet, ez csökkenti a fájdalmat, illetve az is hogyegyszerre csak kis területen használod. Előnye, hogy irritációmentes, tehát addig ismételheted a műveletet, míg az összes szőr ki nem jön.
Amit eddig csak a szalonokban láthattál, azt most otthon is kipróbálhatod!
Cukorpasztás szőrtelenítés előnyei: -csak természetes anyagokat tartalmaz-nincs szükség vegyszeres(benzin, olaj) lemosásra- a maradék könnyedén eltávolitható tiszta vizzel-mivel testhőmérsékleten használod nem tudod megégetni vele magad-nincs szükség lehúzócsíkra, ezáltal pénzt takaríthatsz meg
Használata:
A cukorpasztából egy diónyi anyagot kiveszünk és a szőrtelenítendő bőrfelületre kenjük a szőr növekedésével ellentétes irányban, majd onnan azzal egyező irányban kézzel távolítjuk el a szőrszálakkal együtt, megelőzve ezzel a szőrszálak tüszőbe törését. Ugyanarra a bőrfelületre többször is visszatérhetünk bőrkárosodás nélkül.
150ml
Aukcióim között találsz cukorgyantát is, amelynek használata a hagyományos, melegítős gyantával egyezik meg



Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Az aukció vége: 2013-01-16 21:43
. CUKORPASZTA, 150ml, utazáshoz ideális! - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

0 comments:

Post a Comment