Friday 26 October 2012

Könyvek - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


Üdvözöllek oldalamon!
Könyvkiárusítás!
Sajnos helyhiány miatt kénytelen vagyok megválni könyveim nagy részétől. Szeretek olvasni, és már senki nem tud nekem újat venni, ezért van amiből több példányom is van.
Nagyon vigyázok rájuk, hisz a könyv érték.
Nagyon jó állapotú könyveket árulok, van amit 1X sem olvastam, vagy csak maximum 1X.
A postaköltség egy 2 Kg csomagra van kiszámolva. Ezért ezt is egyeztessük, hogy pontosan mennyi a postaköltség. Kérek mindenkit, vásárlás, de legalábbis utalás előtt kérdezzen rá, hogy megvan-e az általa kinézet könyv, mert nem csak itt árulom őket.
Kérem, a saját oldalamon leírtakat mindenki tartsa be, mert senkit nem szeretnék becsapni, vagy kellemetlen helyzetbe hozni, és szeretném, ha velem sem történne meg. Köszönöm.
Eladó a következő könyv, könyvcsomag:
Jude Deveraux: Csábít a múlt
A messze földön híres szakácsnő Kady Long úgy érzi a legszerencsésebb nő a világon: nemsokára férjhez megy egy szívdöglesztően jóképű férfihoz. A sors azonban mást tartogat számára. Amikor felnyit egy réges-régi bádog lisztesdobozt, négy ismeretlen férfi fotográfiáját találja meg. Különös rokonszenv ébred benne irántuk. Ellenállhatatlan vágyat érez, hogy felpróbálja a dobozba gyööszölt menyasszonyi ruhát, az ametiszt fülbevalüt és a pókháló finomságú fátylat. És ekkor valami megmagyarázhatatlan dolog, furcsa szédülés fogja el… Szemét kinyitva egy napfénybven fürő vidéken találjamagát, ahol egy csapoat bandita épp akasztásra készül. A talpraesett lány egy puskalövéssel elriassza a haramiákat és a nagyon vonzó Cole Jordant megmenti. Kady mindenáron vissza akar jutni saját korába a coloradói Legenda városának ura Col nagy tréfacsináló, úgy intézi, hogy a lány feleségül menjen hozzá. A lány nem tudja, miért éppen őt szemelte ki a sors erre az időutazásra, de lassanként megvilágosodik elötte, hogy ottlétének célja a múlt megváltoztatása, és ezáltal a jövő átformálása. Meg kell akadályoznia jó néhány ember halálát, Legenda városának tragédiáját… mert ezt csak ő teheti meg..
Anne Rivers Siddons: Nora
A tizenéves Peyton szomorú, magányos kislány, nem érzi jól magát a saját bőrében és a világban. Különösen felkavaró számára, amikor a megszokásaihoz ragaszkodó, álmos georgiai kisvárosba betoppan a szinte elfelejtett unokanővér, aki puszta megjelenésével és viselkedésével felháborodást vált ki bigott környezetéből. Egyedül a kislány megözvegyült apja fogadja el Norát azonnal, s Peytonnek meg kell küzdenie a pimasz, szókimondó, boszantóan őszinte unokanővér iránti ellentmondásos érzelmeivel is. Történik mindez az 1960-as években, az Egyesült Államok déli államában, ahol a faji megkülönböztetés még elfogadott az emberek tudatában.
Johanna Lindsey: Angyali Diadal
Angela Sherringtonnak élete hajnalától tapasztalnia kell, hogy az élet nem fenékig tejfel. Csecsemőként lesz anyátlan, s arra cseperedik fel, hogy részeges apja mellett nehéz munkát végezzen bérelt földjükön a betevő falatért Alabamában, az amerikai polgárháború zűrzavaros esztendeiben. Még az sem feltétlen előny számára, hogy kivételes teremtés: gyönyörű szép és talpraesett. Szabad prédának tekintik a környék ficsúrjai, és a dühös vadmacska szerepébe kényszerítik. Holott a lelke mélyén romantikus, nagy titok lappang: szerelmes a földesúr délceg fiába. Csakhogy azt egy világ választja el tőle. Sherrington papa halála után azonban a földesúr, a dúsgazdag mágnás, Jacob Maitland váratlanul bőkezűséggel felkarolja, házába fogadja, családja tiltakozásával és a közvélemény ostorozásával egyaránt dacolva. Innentől végképp összefonódik Angela sorsa a Maitland famíliáéval. Kiderül, nem is akárhogyan, hogy az álomlovag nem elérhetetlen, de a boldog beteljesülésnek irigység, gyarlóság, félreértések sora áll útjában. Szerencsetalizmánja azonban nem hagyja cserben a hősnőt, keresztül-kasul Amerikán végül révbe vezérli.
Jude Deveraux: Mindörökké
Csábító álláshirdetés jelenik meg egy New York-i újságban: személyi titkárnők keresnek, fiatalt, ambiciózust. Különleges képesítés nem szükséges, a fizetés évi százezer dollár. Nem csoda, hogy a hirdetésre százával jelentkeznek a fiatal nők. Köztük a bájos, szőke, madárcsontú Darci, aki nemrégiben érkezett egy unalmas déli kisvárosból álmai helyszínére, New Yorkba. Darci úgy érzi, ezt az állást neki hirdették meg. Ez az érzés bizonyossággá érik, amikor találkozik jövendő munkaadójával, a lélegzetelállítóan jóképű és nyilvánvalóan dúsgazdag Adam Montgomeryvel.
Darci eltökéli, ha törik, ha szakad, övé lesz az állás – és eléri célját. Mert igaz, hogy Darcinak nincs különleges képesítése, ám a képességei annál különlegesebbek: gondolatátvitellel befolyásolni tudja mások cselekedeteit. Éppen erre van szüksége Adamnak, eki eltűnt szüleit és emlékezete legmélyére zárt, eltűnt múltjának sötét titkait kutatja.
A különös pár útja a félelmetes hírű kisvárosba, Camwellbe vezet, ahol már négy fiatal nő tűnt el rejtélyes körülmények között, és ahol állítólag boszorkányok garázdálkodnak.
Vajon sikerül-e legyőznie a látszólag oly törékeny Darcinak a Gonosz erőit, és visszaadnia Adamnek az emlékeit, hogy a múlt fogságából kiszabadított jelent és jövőt már együtt élhesség meg?
Erre a kérdésre adja meg a választ az ismert írónőnek a klasszikus mese, a modern horror és a romantikus szerelmi történet elemeit ötvöző hátborzongató izgalmakban, váratlan fordulatokban bővelkedő regénye.



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2012-11-15 10:31
. Könyvek - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 comments:

Post a Comment