Sunday 29 July 2012

Durex Performa Érzéstelenítős óvszer 20 db ! - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

20 db Durex Performa Óvszer
Méret : 205mm x 56mm
Érzéstelenítő hatás , hatóanyag 5 % benzokaine.  
Vásároljon megbízható, mínőségi óvszereket diszkont áron , válogatási lehetőséggel ! Hosszú szavatossági idő , vásárlás napjától számítva minimum 2-3 év  !
Megszokott diszkrét csomagolás , gyors ügyintézés , bővülő kínálat  . Már nem csak nagy kiszerelésben, de 2-4-8-20-40 darabos tételben is megtalálja az alábbi óvszereket a bolt aukciói között . Ha egyedi csomagot szeretne , amit nem tud összeválogatni kérem  érdeklődjön !
Havi Akció : Egy típusú óvszer minden hónapban " Havi Akció " keretén belül kiemelt aukcióban megvásárolható  árengedménnyel ! Minden hónap 1-én más és más típusú óvszer kerül akciós kiemelésre , ami 21 napig elérhető vagy amíg a készlet tart  !
Postaköltség : A postaköltség a darabszám függvényében változik , ezért nincs minden aukciónál feltüntetve . A tényleges költség nem 1 Ft , ahogy a gép esetleg számolja ! Postaköltség kalkuláció segítségével egyszerűen számolhat  egy postaköltséget attól függően , hogy hány darabot válogatott össze az óvszerekből (kalkuláció a képen) . A képre kattintva majd a kép alatt a teljes méretre , megtekintheti nagy méretben a képet .   Nincs plusz csomagolási díj !
A vásárlás végeztével kérjen egy összesítőt ami alapján tud fizetni .
Ha három napon belül nem jelentkezik , mi vesszük fel a kapcsolatot önnel !  Ha kérdése van készséggel válaszolunk !
30. 000 Ft fölötti megrendelés esetén a szállítási költség ingyenes !
Minden esetben diszkrét csomagot kap !
Jelenleg forgalmazott óvszerek listája a képen látható  . ( A képre kattintva majd a kép alatt a teljes méretre , megtekintheti nagy méretben a képet . ) A bolt aukciói  között , ha van készleten megtalálhatóak a listában szereplő típusok  .
 Fizetési lehetőségek :
Banki átutalás
Készpénz befizetés
Postai rózsaszín csekk
Készpénz
Postai utánvétel ( Csak 25 pozitív értékelés fölött kérhető ) ! Díja 1990 Ft .
Csomag feladás : minden munkanap 16 óra 20 percig  , az ez után teljesített fizetéseket következő munkanapon adjuk postára ! Sem a postás sem a szomszéd nem tudja , hogy mi van a csomagban . Minden általunk forgalmazott óvszer CE és ISO minősítéssel van ellátva .   
 


Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az aukció vége: 2012-08-07 16:44
. Durex Performa Érzéstelenítős óvszer 20 db ! - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

0 comments:

Post a Comment