Friday 15 February 2013

Eredeti Panasonic EUR765101C távirányító Tv - hez - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Eredeti Panasonic EUR765101C távirányító Tv - hez :
- Azonosíthatható a fényképe alapján
- Eredeti Panasonic gyártmányú távirányító
- Típusa: EUR765101C
- Jó helyette: EUR765101B
- Aswo száma:   392293
- Alkalmas: ??? - készülékhez
- Rengeteg féle új és használt távirányítóm van, ha megírod a készüléked pontos tipus számát, szivesen segítek az azonosításban.
Csak akkor üsd le a terméket, ha biztos vagy a dolgodban, ha bármi kétség merül fel akkor kérdez, és ha tudok akkor szivesen segítek.
A terméklapon feltett kérdésekre , ill. az aukció megnyerése utáni e-mail -ekre, főként munkaidőben tudok válaszolni, munkaidőn kívül korlátozattan vagyok internet közelében.
Személyesen Berettyóújfaluban munkaidőben vehető át, egyéb helyre postázni tudom.
Postaköltség: Pontos postaköltséget az utólagos kellemetlenségek elkerülése miatt a becsomagolás után tudok írni , a mindenkori aktuális postai díjtáblázat alapján, mely az i+ oldalamon is megtekinthető. Ha több terméket vásárolsz akkor egy csomagban tudom küldeni ( az észszerűség határain belül ) , így postaköltséget tudsz spórolni! A csomagolásért ill. csomagolóanyagokért külön költséget nem számolok fel. A termékeket külön kérés nélkül megfelelően csomagolom, hogy kibírja a szállítást. Az áru jellegének megfelelően ajánlott küldeményként ( külön kérésre tértivevényesen ) vagy csomagként adom fel.
Utánvéttel nem postázom !!!
Ha az előreutalást választod, akkor a vatera által küldött automata értesítő e-mailban megtalálod a számlaszámot, amelyre utalhatod a postaköltséggel növelt vételárat, a megjegyzés rovatba írd be a nick nevedet és azt, hogy mit vettél, hogy azonosítani tudjam. Ha rózsaszin postai csekken küldöd a pénzt , akkor ne a bankszámlára , hanem a címemre küld , mert a bank nekem külön költséget számol fel a postai befizetés után. E-mailban add meg a címet, ahova az árut küldhetem. A lehetőségek szerint e-mailban keress meg , ne telefonon, mert nem mindíg tudom a telefont felvenni ! Árut csak akkor indítok útnak, ha a pénz fizikailag is a számlára érkezett. Fizetés után a lehető leghamarabb postázok, és ha feladtam arról e-mailban értesítést küldök. Külföldre árut nem küldök. Ha valaki az aukció lezárása után kíván változtatni a terméklapon feltüntetett feltételeken, ill. 3 napon belül nem veszi fel a kapcsolatot és 14 napon belül nem tudjuk lebonyolítani az üzletet ( kivéve , ha a terméklapi levelezésben másképp egyeztünk) akkor az negatív értékelést von maga után és visszahelyezem a terméket a piactérre. Nézd meg tiki001 többi termékét is !!!


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2013-03-06 21:59
. Eredeti Panasonic EUR765101C távirányító Tv - hez - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

0 comments:

Post a Comment