Friday 1 February 2013

BeamZ S900 profi füstgép 900w ÚJ +2 ÉV GARANCIA+ - Jelenlegi ára: 21 990 Ft

BeamZ S900 professzionális füstgép (900w)
Főbb adatok:
-Teljesítmény: 900w
- Méret: 18 x 20 x 33 cm
- Tömeg: 3 kg
- Felfűtési idő: 3 perc
- Tank kapacitás: 1l
- 5m-es vezérlő kábel
- LED-es készenlét visszajelzés
- Masszív összeszerelés
- Igényes formatervezés
- Holland gyártó, európai minőség
- Ideális házibuliba, aulákba, discoba
- Füstfolyadékot is tudunk adni mellé 4. 500 Ft/5l áron
Részletes leírás, felhasználási javaslat:
A BeamZ holland fénytechnikai gyártó, fejlesztő. Termékei abszolút a nyugat-európai minőséget képviselik, modernek, igényesek, látványosak. A cég nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. A BeamZ termék minősége a professzionális felhasználást is lehetővé teszi. Minden BeamZ termékre 2 év teljes körű garancia érvényes.
A BeamZ S900 a gyártó közepes teljesítményű füstgépe. A BeamZ-től megszokott igényes kialakítás az S900 esetében is megfigyelhető, nagyon jól összerakott strapabíró termék, tömege 3 kg. Teljesítményéhez képest viszonylag kis méretű, így kényelmesen szállítható, mobil felhasználásra is ideális. Gyorsan bemelegszik, felfűtési ideje 3 perc. A készenlétet egy zöld visszajelző led jelzi a vezérlőn. Nyomógombos vezérlőjéhez 5m kábel tartozik. Percenként 150 m3 füstöt képes előállítani (a folyadék minőségétől függő érték), a füstkilövés távolsága: 6m. A füstölés intenzív, a kifújt füst kellemes illatú, nem égeti a folyadékot. A gép tetején biztosító fül található, mely előnyös lehet a disco baleset védelmi ellenőrzése során. A műszaki előnyökön túl külsőre is eltalálta az S900-at a gyártó, láthatóan szép kialakítású, igényes gép. 900w teljesítményével házibulikban, aulákban, discokban és bármilyen beltéri helyen sikeresen alkalmazhatjuk.
A füstgéphez szükséges füstfolyadékot is meg tudja tőlünk rendelni, ára illatanyaggal együtt 4. 500 Ft/5 liter (az illat választható). Fogyasztása nagyon kicsi, ha valaki intenzíven használja, sem tud 2 dl folyadéktól többet elfüstölni egy óra alatt. Egy átlagos buliban, ésszerű használat mellett kb 1-3 dl folyadék fogy el mindössze.
Gyártó elérhetősége: www. tronios. com
Az MK Discotechnika a BeamZ termékek hivatalos forgalmazója, a honlapon található összes terméket 2 év magyarországi garanciával, magyar áfás számlával tudjuk szállítani. Ha bármilyen egyéb termék megtetszik az oldalról, vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ott Euro-ban kiírt árak érvényesek Forintban is, szállítási költség nincs. A tronios. com-on szereplő termékek jelentős részét magyarországi raktárunkból azonnal tudjuk szállítani.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható
-Budapestre és az ország több pontjára ingyen szállítjuk
-Utánvétellel küldve ár+2. 000 Ft
-Előre utalás esetén ár+1. 200 Ft
-Ha a vevő legalább 2 terméket vásárol tőlünk (akár egyformát, akár különbözőt), NINCS SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG
-Utánvét esetén mindkét terméknek 5. 000 Ft fölött kell lennie ahhoz hogy ingyenes legyen a szállítás
-Előre utalás esetén kettő 5. 000 Ft alatti termékeknél is ingyenes a szállítás
Figyelem: A Vatera rendszerében ezt a kedvezményt nem lehet beállítani. Rendeléskor a Vatera mindkét termék szállítási díját felszámolhatja, de természetesen azokat átvállaljuk, utólag levonásra kerülnek.
Garancia:
-2 év teljes körű garancia.
8 munkanapos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 8 munkanapon belül jelezheti felénk, majd visszaküldheti azt. Ilyen probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, és a további teendőkről ismertetjük. Elvárás hogy visszaküldött áru ugyanolyan állapotban és eredeti dobozában legyen, mint ahogy azt a vevő kézhez kapta. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli.
2 év teljes körű garancia!
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
Budapestre ingyen szállítjuk!
Ár: 21. 990 Ft
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
Címkék: fényvezérlő, kapcsoló, kapcsolósor, fényvezérlő kapcsolósor, kapcsoló panel, disco lámpa kapcsoló, dmx vezérlő, lámpa kapcsoló, disco lámpa kapcsoló, házibuli, hangosítás, fényeffekt, discofény, diszkófény, lézer, laser, disco laser, füstgép, füst gép, buborék gép, buborékgép, effektgép, effekt gép, füstfolyadék, buborékfolyadék, füst folyadék, buborék folyadék, discoeffekt, disco effekt, házibuli fény, házibulifény


Jelenlegi ára: 21 990 Ft

Az aukció vége: 2013-02-19 19:34
. BeamZ S900 profi füstgép 900w ÚJ +2 ÉV GARANCIA+ - Jelenlegi ára: 21 990 Ft

0 comments:

Post a Comment