Saturday 2 February 2013

1 db szalvéta - Karácsony - gömb csak 1 db - Jelenlegi ára: 80 Ft


1 db NORMÁL méretű szalvéta 
 33 x 33 cm, 3 rétegű
A keret és a felirat a szalvétának nem része, csak a fotón látható!
Személyes átvétel: Csak a Saját oldalamon megadott feltételekkel lehetséges!!!!! ! Elvinni nem tudom sehová!
Utánvéttel és előre nem postázok!!
2013. január 01-étől érvényes postai díjszabás:
http: //www. posta. hu/static/internet/download/USZ_5_fugg_20121217. pdf
Postaköltség, sima-ajánlott levélként! 395, -(természetesen ez csak néhány darabra vonatkozik, ha többet vásárolsz, úgy a súly függvényében változik a postaköltség). Csak a vevő kifejezett kérésére és felelősségére küldöm sima levélként, elvesztése esetén nem tudom pótolni, kártérítés sem jár. Új lehetőség az LNK opció, ajánlom mindenki figyelmébe, akinek gondja akad a kézbesítéssel, az sima-ajánlott levelet a postás kézbesítheti, úgy is, hogy x-szel jelöli az átvétel tényét és bedobja, jobb esetbe a postaládánkba, de ha mégsem kapjuk meg, akkor nem fizet a Posta kártérítést (hiába volt ajánlott! )
Vásárlásod végeztével, korrekt módon elkészített, pontos elszámolást készítek, melyet E-mail-ben megküldök! Kérlek a postázási címet írd meg, ne kelljen külön levelezgetni miatta.
Magánaukció, számlát nem áll módomban kiállítani!  
SZERZŐI JOGVÉDELEM: Az Angelina2006 néven futó aukciók felületein található ÖSSZES adat, KÉP Angelina2006 tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása és tudta nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után. Mindez érvényes a már korábban elmentett és "elspájzolt" vízjel nélküli képek felhasználására is! Mindazok, akik a figyelmeztetés ellenére továbbra is felhasználják Angelina2006 képeit, vállalják annak jogi következményeit is! 2008. 09. 12.
Angelina



Jelenlegi ára: 80 Ft

Az aukció vége: 2013-02-22 10:47
. 1 db szalvéta - Karácsony - gömb csak 1 db - Jelenlegi ára: 80 Ft

0 comments:

Post a Comment