Monday 7 January 2013

Kreatív német, nyelvvizsga felkészítő-nyelvtanulás - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Kedves látogató! Sikeres nyelvvizsga után megválnék "kreatív német nyelvtanulás" csomagomtól. Kezdő és haladó csomaggal, valamint a hozzájuk tartozó hanganyaggal rendelkezem. A nagyságrendileg majdnem 450 oldal tanulnivaló felépítése szólapokból, szólap magyarázatokból, nyelvtani részekből és gyakorló lapokból áll. A kezdő tananyag segítségével sikeresen lehet nyelvvizsgára, érettségire egyénileg, saját tempóban felkészülni, avagy csak megismerkedni az adott nyelvvel. Míg a haladó anyaggal a felsőfokú nyelvvizsga elérése lehet a cél. A hanganyag pedig biztosítja, hogy a leírtakat ne csak olvashassuk. A tananyagot mappába lefűzve adom át.
Sikeres aukció esetén a termék átvehető a lakhelyemen személyesen, avagy az aukció árának előre utalása után a Magyarországon belüli postaköltségének megfelelően juttatom el a vevőhöz. Amennyiben kérdése van, kérem jelezze felém.
"Ön bizonyára kíváncsi mi a fő különbség a hagyományos nyelvtanulási módszerek és Kreatív Nyelvtanulás között. Nos, a Kreatív Nyelvtanulás, - nevéhez híven - a nyelvtanulót passzív hallgatóból a tanulási folyamat aktív résztvevőjévé, irányítójává, főszereplőjévé teszi. S nem csak azáltal, hogy a maga választja meg a tanulás helyét, idejét, tempóját, hanem az idegen nyelvhez való viszonya is teljesen megváltozik.
Nem olvasmányok, szavak, szabályok passzív befogadója, hanem alkotó, kreatív résztvevő az első pillanattól. A megadott szavakból és nyelvtani szabályokból kiindulva szóban saját mondatrészeket, mondatokat alkot, vagyis megszólal, beszél az idegen nyelven!
S mindezt magabiztosan, hiszen azonnal ellenőrizheti is magát: igen, jót mondtam, helyes a válaszom, vagy: ezt még meg kell néznem! Ezzel a módszerrel az ember valóban a saját kezébe veszi a tanulását!
Eközben nem marad egyedül, mert egy részletesen kidolgozott tananyag áll rendelkezésére. A szókincs és a nyelvtani tematika hosszú évek munkájának eredménye, alapelve: először a leggyakrabb szavakkal, az alapvető nyelvtannal elindítani a beszédet, (de már kezdettől fogva helyesen), s a szókincset csak ezután bővíteni, a nyelvtani finomságokkal csak később foglalkozni. Hiába a sok szó, ha nem tudom aktívan használni, ha nem megy a beszéd!
Miért a beszéd a legfontosabb, miért fontosabb, mint az értés, írás, olvasás? Azért, mert amit az ember szóban meg tud fogalmazni, azt meg is érti, le tudja írni, el tudja olvasni! Fordítva ez már egyáltalán nem biztos! Hányszor mondja az ember: értem, mit mond, de nem tudok neki válaszolni. Ilyenkor mondjuk, hogy az illetőnek passzív a nyelvtudása.
A kreatív nyelvtanuló már kezdettől fogva aktív nyelvtudást szerez, amely még ha kevés is eleinte, de azonnal használható, mobilizálható. A rendszeresen ellenőrzött helyes megoldások sikerélményt, egészséges önbizalmat adnak, amelyek olyannyira szükségesek az idegen nyelven való megszólaláshoz! "


Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Az aukció vége: 2013-01-10 14:16
. Kreatív német, nyelvvizsga felkészítő-nyelvtanulás - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

0 comments:

Post a Comment