Friday 6 July 2012

Notebook akkumulátor Lenovo IdeaPad S10-3 Li-Ion - Jelenlegi ára: 10 789 Ft

Tisztelt Vásárlók!
Üzletünk 2012. szeptember 1-ig pénteki napokon ZÁRVA tart!
Ezen a napon a személyes átvétel és a postázás is szünetel!
KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Notebook akkumulátor Lenovo IdeaPad S10-3 Li-Ion 4400mAh fekete
Cikkszám: 53682
Gyártó: Utá ngyá rtott termé kFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A termékeket megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
A garanciához vonatkozó fontos információ:
8 napon belül felmerült hiba esetén a hibás termék eljuttatása (8 napon belül) az eladóhoz minden esetben a vevőt terheli, viszont a javított vagy kicserélt termék visszapostázása ebben az esetben az eladót terheli. Ez esetben E-mailben is jelezni kell a hiba bejelentését!
8 napon túl felmerült hiba esetén a hibás termék eljuttatása az eladóhoz valamint a termék esetleges visszapostázása (ha nem személyesen jön érte a vevő) minden esetben a vevőt terheli.
A postázási díjakat a szállítási és garanciális feltételek résznél olvashatja.
Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Magyar Posta (levélként 250gr-ig):
Előre utalás esetén, ajánlott levélként: 499. - Ft
Utánvétel esetén: 1. 299. - Ft
250gr súly feletti termékeket csak a DPD futárszolgálattal csomagként adunk fel.
DPD futárszolgálat (csomagként):
Előre utalás esetén: 1. 099. - Ft
Utánvétel esetén: 1. 299. - Ft
FONTOS! Ha Ön a terméket előre utalással ajánlott levélként választotta, cégünk a Magyar Postán adja fel. A postai kézbesítő, ha nem talál otthon senkit a posta törvény szerint postaládába bedobhatja. Amennyiben Ön kéri, hogy a feladást "LNK" levélszekrény útján nem kézbesíthető jelzéssel lássuk el, kérjük, a vásárlás napján E-mailben kérje tőlünk! A postaládába bedobott ajánlott levelek eltűnéséért NEM vállalunk felellőséget! Ha ez még is megtörténne, kérje E-mailben a feladóvény másolatát és Önnek kell keresést elindítani a helyi postahivatalnál.
Egyes számítástechnikai termékeknél személyes átvételre nincs lehetőség, csak DPD futárszolgálat szállításával rendelhető meg!
FONTOS! NE MENJEN BANKBA SZEMÉLYESEN BEFIZETNI!
AMENNYIBEN MÉG IS BANKBA SZEMÉLYESEN FIZETI BE A VÁSÁROLT TERMÉK ÁRÁT, ANNAK AZ OTP FELÉ CÉGÜNKNEK PLUSZ KÖLTSÉGE VAN, ÍGY KÉRJÜK, ÖNT, HOGY 200. - FT BANKI JUTALÉKKAL NÖVELT ÖSSZEGET FIZESSEN A SZÁMLÁNKRA. (Banki utaláskor, Postai csekkes befizetéskor, ami a nevünkre, címünkre érkezik, nem kell)
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról.
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! EgyebekMunkanapokon reggel 9 óráig leadott és visszaigazolt megrendelését még aznap 11 órától, 9 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 11 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. Termékleírás
Kompatibilis készüléktípusok
Lenovo (notebook)
IdeaPad S10-3
@KapGSM101294


Jelenlegi ára: 10 789 Ft

Az aukció vége: 2012-07-27 02:08
. Notebook akkumulátor Lenovo IdeaPad S10-3 Li-Ion - Jelenlegi ára: 10 789 Ft

0 comments:

Post a Comment