Monday 16 July 2012

Hudora Ratz Fratz fém futóbicikli tanulóbicikli. - Jelenlegi ára: 5 000 Ft


Eladó a képen látható futóbicikli!
Eléggé ütött-kopott állapotban van, de működésileg tökéletes. Egy ügyes kezű apuka szerintem egy-két óra alatt gyönyörűvé varázsolja egy kis festéssel!
Nálunk nagyon bevállt. Óvodás lányom is ezzel tanult meg biciklizni. Valamint 2 éves fiam is ezzel kezdett el tanulni, s 3 évesen már a rendes bicajjal száguld! : -)
A Futóbicikliről Általános Tudnivalók:
-A futóbicikli gyorsan fejleszti a gyerekek egyensúlyérzékét, játszva fejlődik ügyességük és nem utolsó sorban koncentrációs képességük.
-A futóbicikli minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, melynek segítségével gyereked első kétkerekű társa lehet. A kerékpár fejlesztő, biztonságos, könnyű, természetbarát és variálható is (nyerge több magasságban fokozatban állítható). A három-négykerekű biciklivel ellentétben kis emelkedőkön is könnyedén közlekedhet vele gyermeked fölfele és lefele.
-A futóbicikli egyik legnagyobb előnye, hogy gyereked lába végig a talaj közelében marad, így ő magabiztosan, bátran ismerkedhet az egyre virtuózabb biciklis feladatokkal. Az egyenletesen guruló, rendkívül jó menettulajdonságú járgánnyal, gyereked pillanatok alatt otthonosan, egyre nagyobb összhangban mozog. Ráadásul elnyűhetetlen; rombolók kisebb hadával szemben is állja a sarat.
-Amikor eljön az igazi kétkerekű pedálos bicikli ideje, minden további tanulás, gyakorlás nélkül elindul vele, mert az egyensúlyt már ezzel megtanulta.
-Gyermekének legkedvesebb játéka lesz. Ajándékozza gyermekének- akár kislány vagy kisfiú- az önállóan utazás felfedezését. A felfedezés érzését, az első mobilitás átélésének örömét. A  futóbicikli tökéletesen igazodik a gyermek természetes mozgásigényéhez akár a második életévtől. Koordináció, óvatosság, elővigyázatosság, ügyesség lesz játékosan


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2012-08-04 23:32
. Hudora Ratz Fratz fém futóbicikli tanulóbicikli. - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 comments:

Post a Comment